Impressió

qualsevol projecte és possible.


etiquetes anònimes
[etiquetes anònimes]


Les etiquetes anònimes per a processos industrials, com expedicions, controls de qualitat i producció, suministrades en diferents presentacions (en bobines, en fulles individuals o en ziga-zaga) per a posteriors reimpressions.

etiquetes de producte
[etiquetes de producte]

Les etiquetes de producte d'alta qualitat són aquelles que serveixen per vestir els productes dels nostres clients amb l'imatge i el valor adequat en cada cas.

etiquetes promocionals
[etiquetes promocionals]

Les nostres inquietuts, el continu esforç i innovació ens han portat al desenvolupament de patents pròpies com les "calcomanies en continu" i altres productes del nostre catàleg de promocions, com cromos per xiclets, etiquetes rasca-rasca, tattoos, calcomanias, etiquetes amb tintes especials oloroses i luminiscens.

[control de qualitat]

Donem consistència a la qualitat del producte amb la inspecció 100% mitjançant càmara de visió artificial.

[preimpressió]

Total autonomia en tot el procés de preimpressió. Tenim filmadores digitals amb tecnologia CTP de filmació làser directe a gravat d'impressió.

[esko system]

Control de tot el procés productiu amb el més sofisticat sistema de preimpressió ESKO SYSTEM.


Magatzem

MAGATZEM DE MATERIA PRIMERA. Més de 2.000.000 m² de diferents materials permanentment en stock, que ens donen la seguretat de fabricar amb molta agilitat i a uns preus molt competitius les comandes dels nostres clients.